Events Calendar

Previous month Previous day Next day Next month
By Year By Month By Week Today Search Jump to month
21ste Gezinsfietstocht "Willebroek Fietst"
Sunday, %s. June 2023, 08:00 - 17:00
Hits : 1844
Contact Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De bekende Gezinsfietstocht van Hivro is op zondag 4 juni 2023 al aan de 21ste editie toe. ‘We kiezen ervoor de gezinsfietstocht dit jaar weer samen met de Willebroekse Gezinsbond en de gemeente Willebroek te organiseren. Om nog meer gezinnen – ouders, kinderen en grootouders – samen op de fiets te krijgen. Na al die jaren is de Hivro gezinsfietstocht intussen bijna ‘een klassieker’ op de toeristische (streek)kalender’. Wij fietsen ons gezond voor het goede doel, de opbrengst van de 21ste gezinsfietstocht gaat naar het vernieuwde verkeerspark van Hivro. Er werd fors geïnvesteerd in allerlei nieuwe verkeersattributen voor het behendigheidsparcours. Het bestaande verkeerspark werd de voorbije jaren immers intensief gebruikt door de Willebroekse scholen, alsook enkele scholen buiten de gemeente. Met het verkeerspark, opgesteld op de speelplaats of in de turnzaal, oefenen de leerlingen van de lagere scholen verkeerssituaties en hun fietsbehendigheid.
Je kan kiezen om de volledige 50km te rijden of een kortere versie van 25km. Voor de kleinsten is er de kidstour van 12,5km. op alle vertrekplaatsen, deze laatste is ook toegangkelijk voor mensen met een beperkt mobiliteitsprobleem zoals rolstoel of scootmobiel.
Je kan starten van 9u tot 15u, de aankomstplaatsen sluiten om 18u.
Vertrekplaatsen:
- Willebroek - A. Van Landeghemplein.
- Tisselt - Meubelen Van Den Bergh, Brielen 5.
- Blaasveld - Speeltuin 't Moleken, Michael van Breedamstraat.
Deelnameprijs: €5 (kinderen tot 12 jaar €3, kinderen in zitje bij ouders gratis, max. €15 per gezin), leden Hivro en Gezinsbond €4.                Iedere deelnemer maakt kans op leuke prijzen [1 reiswaardebon van €500, 3 aankoopbons van €100, e.a.]
Op de tocht zijn verschillende optionele stopplaatsen te vinden om een drankje of hapje te nuttigen. En is er randanimatie voorzien zoals een educatieve stand van een valkenier, springkastelen.
Bezoek ook onze website www.hivro.be of www.gezinsfietstocht.be voor meer info of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Bezoek ook onze facebookpagina, https://www.facebook.com/hivrovzw, en like ons.

Location August van Landeghemplein, 1830 Willebroek

Sponsors

Bezoek ons op Facebook

Facebook Image